Informacja dla uczniów Technikum Gastronmicznego
Informacja dla uczniów klas I Technikum Gastronomicznego dotyczące terminów badań lekarskich
Informacja dla uczniów klas I Technikum Gastronomicznego dotyczące terminów badań lekarskich
PRAKTYKI ZAGRANICZNE UCZNIÓW EKONOMA #ERASMUS +
Olá portugal Povoa de Varzim to spokojna, cicha i urokliwa miejscowość. Właśnie tutaj się zatrzymaliśmy w hostelu ,,WE ARE"
W Ekonomie działamy-pomagamy#Twojaprzyszłośćzaczynasiętutaj#WIktorSzczechowiakSMA
W Ekonomie "wędrujemy" po kantonach. Finał Schweiz-KantonenLand, czyli wędrówka po Kantonach edycja II już za nami.
15 czerwca 2022 r. odbyła się inauguracja ogólnopolskiego konkursu "EkoMiasto".
Biblioteka Szkolna ZSEG w ramach lekcji bibliotecznych w maju koordynowała i prowadziła akcję Czytanie w plenerze.
Kolejne szkolenie przygotowujące do praktyk zawodowych w Portugalii Technik ekonomista i rachunkowości, prowadzone przez Panią Magdalenę Hibner
25 maja 2022r klasa 2kc z wychowawcą mgr Anną Gromek i mgr Olga Koziel zwiedzała Kraków.
Zapraszamy na kierunek Technik Rachunkowości. Tu nauczysz się zarządzać finansami, w czm pomoże Ci program Moje Finanse.
23-24 maja 2022 r. Klasa 2l z mgr Olga Kozieł i mgr Anną Gromek poznawały Polskę zwiedzając Wrocław.
POMOC W LOGOWANIU DO SYSTEMU DLA KANDYDATÓW DO NASZEJ SZKOŁY
Tym razem klasa 1e technik ekonomista z nauczycielami mgr Haliną Rus-Szymańską oraz mgr Januszem Szymańskim wyruszyli do Zakopanego.
W dniach 26-28 kwietnia uczniowie klasy 3TL wraz z opiekunami Katarzyną Dybek i Katarzyną Lalik uczestniczyli w 3 dniowej wycieczce zrealizowanej i sfinansowanej z programu #PoznajPolskę.
Zapraszamy na spotkanie z Technikiem Reklamy. W następnych dniach będziemy prezentowali kierunek Technik Rachunkowości.
Zapraszamy do obejrzenia filmu na temat żywieckiego Ekonoma źródło: ŻywiecInfo.pl
29 kwietnia w auli Zespołu Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych w Żywcu odbyło się uroczyste zakończenie szkoły klas czwartych Technikum nr 3.
W Hali Sportowej Zespołu Szkół Ekonomiczno- Gastronomicznych w Żywcu odbyły się Targi Pracy i Edukacji Młodzieży.
Zapraszamy na spotkanie z Technikiem Żywienia i Usług Gastronomicznych a także Kucharzem i Cukiernikiem. W następnych dniach będziemy prezentowali kolejne kierunki, proponowane na rok szkolny...
Zapraszamy na spotkanie z Technikiem Logistykiem i BS I Stopnia Magazynierem-Logistykiem. W następnych dniach będziemy prezentowali kolejne kierunki, proponowane na rok szkolny 2022/2023.
Zapraszamy na spotkanie z Technikiem Ekonomistą. W następnych dniach będziemy prezentowali kolejne kierunki, proponowane na rok szkolny 2022/2023.
Od teraz każdy uczeń może korzystać z tych samych zasobów edukacyjnych używając swojego języka ojczyste
Centrum Edukacji i Pracy Młodzieży w Bielsku-Białej oraz Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych w Żywcu pragnie serdecznie zaprosić do udziału w Targach Pracy i Edukacji Młodzieży.
Ogólnopolski Konkurs Kulinarno - Edukacyjny Dzień kitla - kulinarni bohaterzy.