Warsztaty kulinarne z Panem Danielem Jakubcem
28 marca w naszej szkole odbyły się warsztaty kulinarne z Panem Danielem Jakubcem.
28 marca w naszej szkole odbyły się warsztaty kulinarne z Panem Danielem Jakubcem.
19 marca w naszej nowej klasopracowni gastronomicznej odbyła się lekcja otwarta będąca podsumowaniem zajęć łączących tematykę zajęć z pracowni...
W dniu 04.02.2019r. uczennica Zespołu Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych z Żywca Emilia Gabryś uczestniczyła w największej polskiej edycji „Calvados Nouvelle...
Jest podium!W Finale też „daliśmy radę”!12 marca na terenie Międzynarodowego Centrum Kongresowego w Katowicach, podczas wydarzenia V TARGI GASTROSILESIA...
W dniu 12.02.2018r. uczniowie Zespołu Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych z Żywca Emilia Gabryś i Tomasz Kubas uczestniczyli w największej polskiej edycji...
W dniu 28.02.2018r. uczennice Zespołu Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych z Żywca Karolina Szabela i Natalia Stanik brały udział w Finale Mistrzostw Polski Uczniów...
Z przyjemnością informujemy, że uczniowie naszej szkoły są finalistami ogólnopolskiego konkursu! Piotr Morys oraz Szymon Jakubiec zakwalifikowali się do - IV...
22.01.2018 r. uczniowie klas gastronomicznych mieli okazję uczestniczyć w warsztatach kulinarnych prowadzonych, tym razem, przez Pana Daniela Jakubca.
W dniu 07.12.2017r. w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Warszawie odbyła się V edycja Ogólnopolskiego Konkursu Sztuki Barmańskiej „MONIN Cup Junior...
13 czerwca 2017 roku w Zespole Szkół Ekonomiczno – Gastronomicznych w Żywcu miało miejsce podsumowanie projektu Erasmus+ realizowanego we współpracy z placówką...