Ogólnopolski Konkurs barmański CALVADOS
W dniu 04.02.2019r. uczennica Zespołu Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych z Żywca Emilia Gabryś uczestniczyła w największej polskiej edycji „Calvados Nouvelle...
W dniu 04.02.2019r. uczennica Zespołu Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych z Żywca Emilia Gabryś uczestniczyła w największej polskiej edycji „Calvados Nouvelle...
Konkurs jest skierowany do uczniów szkól gastronomicznych,ma charakter ogólnopolski a w tym roku za sprawą zgłoszeń ze szkół zagranicznych stał się konkursem...
19 marca w naszej nowej klasopracowni gastronomicznej odbyła się lekcja otwarta będąca podsumowaniem zajęć łączących tematykę zajęć z pracowni...
I chociaż konkurs adresowany był głównie do młodych cukierników, to jednak spróbowali swoich sił uczniowie z klas gasstronomicznych Zofia Martyniak (2g) i Szymon...
28 marca w naszej szkole odbyły się warsztaty kulinarne z Panem Danielem Jakubcem.
W dniu 12.02.2018r. uczniowie Zespołu Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych z Żywca Emilia Gabryś i Tomasz Kubas uczestniczyli w największej polskiej edycji...
W dniu 28 marca Hufiec Pracy w Żywcu zorganizował konkurs Najsprawniejszy w zawodzie kucharz! Konkurs podzielony był na 2 części: teoretyczną, w której uczestnicy...
Uczennice Zespołu Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych w Żywcu - Julia Hałat z klasy 2g oraz Dominika Bąkowska z klasy 5g po pomyślnych kwalifikacjach...
Nasza szkoła organizuje warsztaty kulinarne, m.in.: "Trzymaj formę" czy Cool-inarna Katedra.
Jest podium!W Finale też „daliśmy radę”!12 marca na terenie Międzynarodowego Centrum Kongresowego w Katowicach, podczas wydarzenia V TARGI GASTROSILESIA...