Z sąsiadami warto współpracować...
W ubiegłym tygodniu w Zespole Szkół Ekonomiczno – Gastronomicznych w Żywcu gościliśmy grupę uczniów i nauczycieli ze Słowacji, z Dolnego Kubina. Ich przyjazd był...
W ubiegłym tygodniu w Zespole Szkół Ekonomiczno – Gastronomicznych w Żywcu gościliśmy grupę uczniów i nauczycieli ze Słowacji, z Dolnego Kubina. Ich przyjazd był...
W dniu 02 kwietnia 2017 roku Maria Raczek uczennica III klasy technik żywienia i usług gastronomicznych zajęła I miejsce w konkursie tortów okolicznościowych na II...
Na zaproszenie Wójta Gminy Czernichów Pana Adama Kosa JURY w Konkursie sprawowali: Adam Zoń - Dyrektor ZSEG w Żywcu, pani Janina Bronowicka właścicielka Piekarni -...
5.04.2017 uczniowie klasy 2 tg 2 Piotr Morys i Konrad Piłat pod opieką mgr Agnieszki Kubica wzięli udział w VII Międzyszkolnym Konkursie Gastronomicznym "Gotuj z pasja" w...
W dniu 01.03.2017 roku uczennice Zespołu Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych w Żywcu Maria Raczek i Katarzyna Pytlik brały udział w Finale VII Mistrzostw Polski...
Piotr Morys uczeń klasy 2 TG 2 dnia 16.02.2017 r. wziął udział w VIII Edycji Bielskiego Regionalnego Konkursu Gastronomicznego organizowanego przez...
W dniu 06.02.2017r. uczennica Zespołu Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych z Żywca Magdalena Kołodziej brała udział w największej polskiej edycji „Calvados...
W dniu 22 lutego 2017 r. uczniowie Zespołu Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych w Żywcu brali udział w Warsztatach Kulinarnych z wykorzystaniem najnowszych technik...
7 grudnia Cool-inarna Katedra działająca w naszej szkole podsumowała interdyscyplinarny projekt zatytułowany - „Przewodnik kulinarno-historyczny. Z Habsburgami i...
W dniu 01.12.2016r. w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Warszawie odbyła się IV edycja Ogólnopolskiego Konkursu Sztuki Barmańskiej „MONIN Cup Junior...